101 Copenhagen Bullet kroonluchter

Normale prijs 999,00 Speciale prijs 699,00
300,00 Korting
Op voorraad
SKU
NRC23L03

De Bullet kroonluchter van 101 Copenhagen wordt gekenmerkt door gesloten buisvormige metalen lampenkappen met een gladde uitgesneden opening. De opening is bedekt met een gebogen stuk opaalglas, dat het licht van de lichtbron binnenin filtert, waardoor unieke en sculpturale verlichtingservarin ontstaat, geïnspireerd op de Art Deco.

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Kroonluchter met sculpturale verlichtingservaring
  • Deens design, met een ode aan de jaren '60
  • Ontworpen door Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl
  • Gemaakt van ijzer met een bronzen afwerking

De Bullet kroonluchter van het Deense designmerk 101 Copenhagen wordt gekenmerkt door gesloten buisvormige metalen lampenkappen met een gladde uitgesneden opening. De opening is bedekt met een gebogen stuk opaalglas, dat het licht van de lichtbron binnenin filtert, waardoor unieke en sculpturale verlichtingservaring ontstaat. Geïnspireerd op de art deco.

De kroonluchter heeft zes verstelbare armen, geplaatst in een flexibele zeshoek en gemonteerd op een geribbeld middenstuk, waardoor de lamp een glinsterend en reflecterend effect krijgt. Twee van de kroonluchterarmen zijn naar boven gericht om te zorgen voor verlichting naar het plafond, terwijl de andere lampenkappen naar beneden zijn gericht om de ruimte onder de kroonluchter te verlichten. Het lineaire ontwerp van de kroonluchter is strak en is een ode aan de industriële lampen uit de jaren zestig. De kappen hebben twee uitgesneden openingen, die het licht door wit opaalglas filteren naar de ruimte onder de lamp. De buisvormige lampenkap is gemonteerd op een slanke metalen wandhouder en wordt rechtstreeks tegen de muur geplaatst in verticale positie. Ontworpen door Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. 

De lamp heeft de afmetingen L125 x W125 x H32 cm.

Over het merk

101 Copenhagen is een Deens designmerk opgericht in 2017. Met een visie om voortreffelijke kwaliteit en vakmanschap te eren, omvat de collectie meubels, verlichting en accessoires in een tijdloos, maar modern design. Met een ware passie voor materialen en verfijnde texturen, organische vormen en kleuren, presenteert 101 Copenhagen klassiekers en nieuwe ontwerpen voor zowel Scandinavische als internationale interieurkenners.

Het design DNA van 101 Copenhagen is stevig geworteld in de Scandinavische bodem en gevoed door Japanse minimalistische esthetiek. Door de nadruk te leggen op hoogwaardige materialen, technieken en tradities, is de ontmoeting tussen het noorden en het oosten terug te zien in de collecties van 101 Copenhagen. Het ontwerpteam creërt unieke en tijdloze stukken zonder concessies te doen aan speelsheid en individualiteit.

Specificaties
Kleur / materiaal Alle metalen onderdelen incl. frame, lampenkap, plafondkap, schroeven enz. zijn gemaakt van 100% ijzer. Alle zichtbare ijzeren onderdelen hebben een bronzen afwerking.
Glas Opaalglas / wit
Kabel Met stof beklede kabel / zwart
Afmetingen L125 x B125 x H32 cm
Montageplaat H1,3 / B5,5 cm
Plafond beer H19,5 / B6 cm
Met stof beklede kabel (in tweeën gedeeld) Kabel 1: van 15 tot 85 cm / Kabel 2:  90 cm
Back to top