Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Dost Dining Chair

 399,00

 349,00

Levertijd: Lichtgrijs / donkergrijs / donkergroen: 5 werkdagen. Overige kleuren: 6 weken
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

 399,00

 349,00

* Vereiste velden

Productinformatie

Rianne Koens ontwierp voor het Nederlandse designlabel Puik een moderne opvallende stoel met vriendelijke ronde vormen. Bij NRC is nu ook de eetkamerstoel met een mooie korting verkrijgbaar.

De naam van de stoel verraadt waar het de ontwerper om te doen is. Dost betekent in het Turks ‘vriendschap’. Deze uitnodigende en behaaglijke fauteuil is geïnspireerd op een van onze meest basale menselijke behoeften: troost. Of je nu een etentje met vrienden hebt of gewoon ontspannen een krant wilt lezen, op de Dost diner stoel zit je behaaglijk. De achterkant van de stoel is zo ontworpen dat het lijkt op een omhelzing als je plaatsneemt.

>Afmetingen: 60 breed, 58 diep en 88 hoog
>Materiaal: staal en polyester (stofmerk Camira)

Wilt u eerst proefzitten? Hiervoor kunt u terecht in de showroom van Puik in Amsterdam.

Rianne Koens is een Nederlands design talent. In 2011 studeerde ze cum laude af aan de Design Academy Eindhoven, en sindsdien heeft ze verschillende prijzen voor haar werk ontvangen. Ze woont en werk in Istanbul en vindt daar inspiratie voor nieuwe projecten. Ook de productie van de Dost vindt plaats in Turkije.


Over Puik
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn kleinmeubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert en coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. De eigenaren realiseerden zich dat Nederlandse designers goede producten maken, maar op eigen kracht helaas vaak niet het podium bereiken dat ze verdienen. Puik biedt aan hen een platform, maar ook aan de gevestigde namen.

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Dost Dining Chair

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden