Agile belonen

Rolf Baarda
29,99
Op voorraad
SKU
9789089654458
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Functies zijn steeds minder vastomlijnd. Tegenwoordig wordt het werk vaker in wisselende rollen gedaan met als enige constante de medewerker, hoewel ook die in zijn eigen groei niet stil mag blijven staan. Bestaande beloningssystemen schieten dan tekort. In de dynamiek van moderne bedrijven zijn zij veel te statisch, te tijdrovend en te kostbaar bovendien. Wie daarvan af wil, dient de grondslag van het salaris te veranderen. Niet de functie is dan nog langer de basis, maar de toegevoegde waarde van de individuele medewerker.

Agile belonen toont je hoe je door transparant belonen de toegevoegde waarde van je medewerkers waardeert. Rolf Baarda ontwikkelde hiervoor een model waarmee medewerkers inzicht krijgen in hun probleemoplossend vermogen en de wijze waarop zij die naar een hoger plan kunnen tillen. Het beschrijft acht rollen waarin is vastgelegd wie de moeilijkste problemen oplost, wie de minder moeilijke en wie de eenvoudigste. Zo kunnen je medewerkers zich niet alleen verder ontwikkelen, maar vergroot je ook hun betrokkenheid en motivatie. En gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten!

- Voor hrm'ers, managers en directieleden die anders willen belonen dan de traditionele voorgeschreven systemen.

- Van de auteur van de bestsellers Ken- en Stuurgetallen voor Personeelsmanagement, Belonen in Moderne Organisaties en Human Business Engineering.

Trefwoorden: Werk functie belonen beloningssysteem salaris medewerker toegevoegde waarde agile model Baarda hrm Rolf Baarda handleiding

Meer informatie
Auteur(s)Rolf Baarda
ISBN9789089654458
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's176
Publicatie datum20190227
Breedte157 mm
Hoogte235 mm
Dikte14 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (693.59 kB)
Back to top