ANP Fotowinkel - David Bowie in het Amstel Hotel

Normale prijs 95,00 Vanaf 95,00
Op voorraad
SKU
NRCL212109-1

Titel: David Bowie in het Amstel Hotel
Fotograaf: ANP / Ton Schutz
Jaartal: 1974

Lees meer
Levertijd 5-8 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Titel: David Bowie in het Amstel Hotel
Fotograaf: ANP / Ton Schutz
Jaartal: 1974

De Engelse zanger David Bowie in het Amsterdamse Amstel hotel, waar hij een Edison voor zijn album 'Ziggy Stardust' mocht ontvangen. Het beeld werd onder massale persbelangstelling uitgereikt.

ANP Fotowinkel

ANP fotowinkel heeft een opvallende collectie Nederlandse fotografie uit het rijke fotoarchief van het ANP geselecteerd voor NRC-lezers. Van historische fotografie en internationale beroemdheden op Nederlandse bodem tot aan luchtfotografie en prachtige landschappen in zomer- en wintermaanden. Hang opvallende ANP-fotografie van museumkwaliteit aan de muur.

Speciaal voor NRC-lezers worden de foto’s van het ANP door Martin Zwaan Fotografie en Presentatie gedrukt op hoogwaardig en duurzaam fotopapier. Naar keuze verwerkt op dibond of klassiek ingelijst met passe-partout en museumglas. Martin Zwaan verzorgt onder andere de inlijsting voor diverse musea en fotografen als Erwin Olaf.

Uitvoering

Losse fotoprint
De inkjetprint wordt afgedrukt op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: Hahnemuhle Gloss White Fineartpapier, 340 grams. De foto wordt afgedrukt met een witrand.

Fotoprint op dibond
De inkjetprint wordt opgeplakt op dibond zonder witrand en aan de achterkant voorzien van u-profiel, hiermee kan de foto worden opgehangen.

Fotoprint op dibond met lijstprofiel (zonder museumglas)
De inkjetprint wordt opgeplakt op dibond met een witrand van 2,5 cm en rondom voorzien van een met hout gefineerde aluminium lijst (5 mm breed en 34 mm diep). Houtkleur zwart.

Fotoprint klassiek ingelijst met museumglas
De inkjetprint wordt klassiek ingelijst met 1600 grams passe-partout en museumglas. De inkjetprint wordt op dibond geplakt. De lijst is een met hout gefineerde aluminium profiel (5mm breed en 34 mm diep). Houtkleur zwart.

Fotoprint op dibond met u-profiel (achterzijde).

Achterzijde lijst.

Achterzijde lijst.

Fotoprint op dibond met lijstprofiel (zonder museumglas)

Over het merk

In de ANP fotowinkel vind je honderden handgeselecteerde beelden uit het grootste fotoarchief van Nederland: ANP Foto.

De parels uit het archief die tot voor kort verborgen bleven tussen de miljoenen andere foto’s zijn in de ANP fotowinkel als kunstfoto te bestellen. Alle foto’s hebben hun oorsprong in de fotojournalistiek en dat zorgt ervoor dat elk beeld een verhaal met zich meebrengt of je verbeelding aan het werk zet.

Back to top