Disney Cars 3, Bliksem gaat door

Disney
9,99
Op voorraad
SKU
9789047862192
Bindwijze: Hardback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

'Cars 3 - Bliksem gaat door' vertelt het stoere verhaal van de bekende Disney-Pixarfilm 'Cars 3' - maar dan op AVI E3-niveau. Een spannend boekje om (beter) mee te leren lezen, voor kinderen vanaf 7 jaar.

Bliksem McQueen is een raceauto, en niet zomaar een! Hij was altijd razendsnel en een gevierd kampioen. Maar hij racet al heel lang en nu zijn er jongere, nieuwe auto's op de baan. Die zijn door hun computers, betere motoren en goede training sneller dan de oude meester.

Ook Storm, zo'n supersnelle nieuwkomer, rijdt harder dan Bliksem. Maar Bliksem is er nog niet klaar voor om te stoppen met racen. Hij laat zich door niemand vertellen wat hij moet doen! In 'Cars 3 - Bliksem gaat door' ontmoet hij de jonge trainer Cruz, en samen met haar gaat hij aan de slag...

'Ik leer lezen!' is een AVI-reeks voor jonge lezers die voor het eerst zelf aan de slag gaan. De meeslepende verhalen en bekende personages uit hun favoriete films en series zijn een perfecte manier om plezier te krijgen in het lezen. Andere titels die in deze reeks verschenen zijn onder andere 'Frozen', 'Aladdin', 'PAW Patrol' en 'De Leeuwenkoning'.

Meer informatie
Auteur(s)Disney
ISBN9789047862192
BindwijzeHardback
Aantal pagina's24
Publicatie datum20221005
Breedte158 mm
Hoogte236 mm
Dikte10 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (387.94 kB)
Back to top