Balkonbar inclusief zijkantjes

Niet leverbaar
SKU
NRCVB21L86PLU

De Balkonbar is te gebruiken als bar, tafel of vensterbank op je balkonreling. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en wordt geleverd inclusief zijkantjes.

Lees meer
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

De Balkonbar is te gebruiken als bar, tafel of vensterbank op je balkonreling. De Balkonbar is een product van Hollandse bodem, waarmee je het maximale uit je balkon haalt. De Balkonbar is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, namelijk Pine, Pine Black Wash en Classic Oak en deze worden geleverd inclusief twee losse zijkantjes zodat je de bar aan de zijkant dicht kan maken. De Balkonbar is een handig ‘do it yourself’ pakketje en is makkelijk in elkaar te zetten. Het pakket bestaat uit een set planken, een beugelset en bevestigingsmateriaal.

  • Verkrijgbaar in Pine (vurenhout), Oak (eikenhout) of Pine Black Wash (zwart gebeitst vurenhout)
  • De handgemaakte bar is grondig gebeitst waarmee deze goed is beschermd tegen weersinvloeden
  • De Balkonbar is 90 cm in lengte, 30 cm breed en steekt ongeveer 15 cm over je balkonreling aan de voor en achterkant uit
Welke reling heb ik nodig?

De Balkonbar Recht Laag is zeer geschikt om aan rechte relingen te bevestigen. Door de vlindermoeren aan te draaien klem je de Balkonbar muurvast aan je reling. De maximale dimensie van de relingbalk waaraan de Balkonbar bevestigd kan worden 0 - 16.5cm breed en 0 - 5.5cm hoog.

Rechte reling

De constructie voor ronde relingen werkt iets anders dan het rechte model. Deze constructie wordt bevestigd aan de reling. De constructie is flexibel en kan bevestigd worden aan 3.5 cm diameter (omtrek c. 11 cm) relingen tot en met 8 cm diameter (omtrek c. 25 cm) relingen. De omtrek van de reling is simpel te meten door een stukje papier om de reling te vouwen en vervolgens te meten.

Ronde reling

Balkonbar installeren met een rechte reling

Balkonbar installeren met een ronde reling

Back to top