Bijzettafel van Frederik Roijé

Normale prijs 279,00 Vanaf 229,00
Op voorraad
SKU
NRCL1122BWPLU

De Bow Bow bijzettafel van Frederik Roijé is een nieuw ontwerp geïnspireerd op de fascinatie voor bogen uit de bouwkunst. Een eeuwenoude constructie gebruikt in bruggen en gebouwen om ruimte te overdekken. Frederik Roijé heeft de schoonheid van bogen vertaald naar een verfijnde bijzettafel.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Meer informatie:
Productomschrijving
  • Verfijnde bijzettafel in drie verschillende kleuren
  • Ontworpen door Frederik Roijé
  • Gemaakt in Nederland door de beste vakmensen

De Bow Bow bijzettafel van Frederik Roijé is een nieuw ontwerp geïnspireerd op de fascinatie voor bogen uit de bouwkunst. Een eeuwenoude constructie gebruikt in bruggen en gebouwen om ruimte te overdekken. Frederik Roijé heeft de schoonheid van bogen vertaald naar een verfijnde bijzettafel. Twee schaalvormige gewelven uit staal dragen het tafelblad en zijn tevens de constructie van deze bijzettafel. De gestapelde schalen in balans zorgen voor een visueel spanningsveld. De Bow Bow wordt gemaakt in Nederland door de beste vakmensen. De bijzettafel heeft een gewicht van 4 kg en de volgende afmetingen: 40 x 40 x 40 cm.

Over Frederik Roijé
Frederik Roijé studeerde in 2001 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 2002 startte hij zijn eigen studio voor Industrieel Design in Amsterdam. Twee jaar later initieerde en stichtte hij de vereniging Lift op en sinds 2012 is hij Art Director en grondlegger van Nieuw Duivendrecht. Een productief ontwerper, met veel ideeën, een duidelijke visie en een tomeloze drive om Nederlands design op de wereldkaart te zetten.

Back to top