Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 3)

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Als je me niet kunt horen set 5 ex

Jack Lance

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

 18,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Dit ISBNnummer is van een set van 5 exemplaren van 9789088530173 - het boek Als je me niet kunt horen. Boekhandels kunnen alleen inkopen per 5 exemplaren. De pocket kost overal 3,95 en de set van 5 kost 18,50. Het boekje is op diverse plaatsen voor particulieren online gewoon los te koop (tijdelijk zonder verzendkosten)! Vraag gerust naar 1 exemplaar bij deze shop!

In deze pocket van 128 pagina's staan drie nieuwe, niet eerder gepubliceerde korte verhalen. Jack schreef een uitgebreid nawoord.

Als je me niet kunt horen
Ciska is aan het tuinieren op de afgelegen boerderij van haar ouders. Ze luistert naar een muziekje op haar IPod en hoort verder niets. Achter haar rug leest haar vriend op de ligstoel een boek. Als ze zich omkeert ziet ze dat de keel van haar vriend is doorgesneden. Hij is beestachtig vermoord en in zijn agonie moet hij naar haar geschreeuwd hebben, maar ze heeft niets gehoord. Vanaf dat moment is Ciska alleen met een lijk. En met een psychophatische moordenaar, die haar opjaagt.
Slimme telefoon
Jaap is een buitengewoon succesvolle verkoper. Maar dan krijgt hij het aan de stok met zijn mobieltje, dat zijn leven gaat beheersen. Er zit een kwade macht in zijn telefoon.
The Great Fashion Store
Er is een nieuwe modezaak geopend: The Great Fashion Store. Ilse is trots op de klantenkaart van deze winkel, die haar aantrekkelijke kortingen belooft. Maar er hoort ook een verplichting bij: ze moet bij deze zaak kopen, anders zal ze het niet kunnen navertellen.

Twee nawoorden van Jack Lance zijn opgenomen en de bibliografie.

Productkenmerken

ISBN 9789088530210
Auteur Jack Lance
Uitgever Suspense Publishing
Datum uitgave 20130821
Lengte (in mm) 183
Breedte (in mm) 118
Dikte (in mm) 60
Aantal pagina's 128

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Als je me niet kunt horen set 5 ex

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden