Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Barbecue

Richard Caroll

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 9,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: barbecuen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen binnen het barbecuen hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants.

Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte.

Barbecuen, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecuekoken!

In dit boek vindt u meer dan honderd zinneprikkelende barbecuerecepten waarmee u exquise gerechten op tafel zet!

Productkenmerken

ISBN 9789036620062
Auteur Richard Caroll
Uitgever Rebo Productions
Datum uitgave 20071010
Lengte (in mm) 303
Breedte (in mm) 235
Dikte (in mm) 20
Aantal pagina's 256

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Barbecue

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden