Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Bouillon! voorjaar 2018

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 16,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Berichten Bij de dood van Paul Bocuse - Will Jansen De ransolijf, koning der olijven - Mohammed Benzakour De andere dimensies van Soenil Bahadoer - Will Jansen Mijn grootmoeders kookboek - Caroline van Ommeren Sauvignon blanc, de gerookte - Will Jansen Ana Roš, beste vrouwelijke chef - Willem Asaert Vrijheid. Gelijkheid. Berkensap - Dorien Dijkhuis Familiebedrijven - Drees Koren Beachfood Brasil - Charlotte Kleyn Rijst in de Ebro-delta - Berthold van Maris De toekomst is aan het nieuwe oude - Will Jansen Koolrabi - Norbert Mergen Metz Edwin Vinke, bomvol energie - Will Jansen Woestijnbier in Arizona - Jurriaan van Eerten Es ist Grünkohlzeit! - Marjolein van Rotterdam Bouillabaisse - Ingrid Oyevaar Het chocoladedessert is sluitpost - Norbert Mergen Metz Mevrouw Hamersma - Will Jansen De bouillon! boekentop van 2017 Bouillon! leest De Bouillonambassadeurs Wie werkten er mee

Productkenmerken

ISBN 9789077788608
Uitgever Bouillon Culinaire Journalistiek
Datum uitgave 20180406
Lengte (in mm) 241
Breedte (in mm) 161
Dikte (in mm) 12
Aantal pagina's 128

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Bouillon! voorjaar 2018

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden