Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

De ontdekking van een koning

Eline Gielen

Besproken in NRC
0
Bindwijze: Paperback / softback
 22,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten achterna, om in Darsson op zoek te gaan naar verklarende geschriften.

Onderweg ondervinden zij dat meerdere partijen geïnteresseerd zijn in Erestors ontdekking. De vraag of de vondst een poort naar de wereld van de godheid Thilthran is, houdt ook de afgevaardigden van Palonië en de leenheren van Darsson bezig. Het spel van politieke intriges en geheime verbonden is begonnen.

Het is aan Aélanyss en Luzian om een cruciaal stuk van de puzzel te bemachtigen. Zal het ze met gevaar voor eigen leven lukken de betrokken partijen een stap voor te blijven?

Alles is met elkaar verbonden. Op een actie volgt altijd een reactie. In het eerste deel van de trilogie 'Het licht van de stervende maan' zetten de raderen van het lot zich in beweging, met verstrekkende gevolgen.

Over de auteur:

Eline Gielen (1993) is studente Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Ze begon al op de middelbare school met schrijven, wat uiteindelijk resulteerde in haar eerste lange verhaal 'De broederstrijd'. Inmiddels is het zover dat de fantasy-trilogie 'Het licht van de stervende maan' bij Zilverbron verschijnt, waarvan 'De ontdekking van de koning' het eerste deel is.

Productkenmerken

ISBN 9789490767860
Auteur Eline Gielen
Uitgever Zilverbron
Datum uitgave 20141205
Lengte (in mm) 211
Breedte (in mm) 136
Dikte (in mm) 41
Aantal pagina's 424

Recensie van klanten

Aanrader! Review door Lisa
Beoordeling

In 'De ontdekking van een koning' gaan Aélanyss en Luzian op zoek naar verklarende geschriften. Hun tocht is op een spannende manier beschreven; je leeft tijdens het lezen mee met deze twee goed neergezette karakters. Wat ook bijzonder is, is dat de schrijfster gebruik maakt van meerdere perspectieven. Af en toe is het verhaal daardoor wat ingewikkeld, maar het draagt wel bij aan de plot en de spanning in het boek. Enig minpuntje zijn dan de vele namen, die zoals vaker in het fantasy genre niet bepaald alledaags zijn. Een verklarend lijstje was handig geweest en zeker een goede toevoeging, net zoals de landkaart voorin het boek. Kortom: een mooi boek, zeker voor een debuut.

(Geplaatst op 08-06-2015)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: De ontdekking van een koning

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden