Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

DeDikkevanDam

Johannes van Dam, Johannes van Dam

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 35,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Al meer dan dertig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn. Met zijn restaurantrecensies (`Proefwerk ) in Het Parool heeft hij de lat hoog gelegd, en daarmee bijgedragen aan de opvallend toegenomen kwaliteit van de Nederlandse restaurants. Met Dedikkevandam kreeg de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. Niet alleen kan het boek dienen als onmiskenbaar naslagwerk en (met zijn talloze recepten) als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen. De succesvolle eerste editie is nu door Van Dam geheel bijgewerkt en aangevuld met ruim 60000 woorden: zo n 15% aan nieuwe artikelen. Daarmee is Dedikkevandam nog onmisbaarder geworden dan hij al was. `De manier waarop Van Dam over eten schrijft is voorbeeldig: met veel eruditie, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, een groot gevoel voor humor en een elegante manier van formuleren. Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad Over de eerste editie van Dedikkevandam: `Dedikkevandam is een culinaire goudmijn vol kennis en recepten. de Volkskrant `Een boek dat iedere liefhebber van lekker eten en van cultuur en van geschiedenis in zijn boekenkast moet hebben staan. Of beter nog, immer opengeslagen moet hebben liggen op de keukentafel. Het Parool `Dedikkevandam, het levenswerk van Johannes van Dam, waarin de wortels van de Hollandse keuken worden blootgelegd in weetjes, wijsheden en recepten. HP/ De Tijd

Productkenmerken

ISBN 9789038899824
Auteur Johannes van Dam, Johannes van Dam
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Datum uitgave 20141028
Lengte (in mm) 267
Breedte (in mm) 192
Dikte (in mm) 51
Aantal pagina's 896

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: DeDikkevanDam

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden