Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Empty the fridge

Jennifer Schleber

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 19,99
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Koop je vaak verse ingrediënten, maar gooi je door jouw drukke bestaan een groot deel weg? Wil jij voedselverspilling voorkomen en creatief leren koken met de inhoud van jouw koelkast?

Jennifer Schleber deelt in Empty the Fridge haar passie voor koken met restjes en verzamelde daarvoor de beste recepten van haar populaire blog emptythefridge.be. De smaakvolle recepten, die je gemakkelijk aanpast aan wat jij in huis hebt, vormen samen met nuttige weetjes en bewaartips de basis om voedselverspilling tegen te gaan. Want vaak is het verbazingwekkend eenvoudig om met toevoeging van een paar standaardingrediënten uit je voorraadkast een snelle, lekkere maaltijd op tafel te toveren. Empty the Fridge toont de kunst van ingrediënten combineren, 'out of the fridge' denken en durven experimenteren.

Verwacht geen klassieke restjesrecepten, maar kleurrijke gerechten uit alle windstreken. Denk aan een panzanella met pompoen en croutons, een rijstgratin met bladgroenten, of een stromboli met restjes beleg voor een zomerse picknick ... Jennifer weet met elk overschotje wel raad!

Time to empty your fridge, want het begint allemaal in jouw koelkast!

Productkenmerken

ISBN 9789461316141
Auteur Jennifer Schleber
Uitgever Van Halewyck
Datum uitgave 20170217
Lengte (in mm) 230
Breedte (in mm) 200
Dikte (in mm) 22
Aantal pagina's 180

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Empty the fridge

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden