Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Eten koken (ge)zonder

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 17,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.Geen nood dus als je iets niet meer mag eten! Dit boek wijst de weg hoe je ook zónder bepaalde ingrediënten nog verrukkelijke gezonde maaltijden kunt bereiden!Eet smakelijk!Meg den Hartog-de Weijer is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeute, en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gezondheid en voeding. Daarnaast bekwaamde ze zich in de Levend Bloed Analyse en behaalde ook het diploma Psycho-Neuro-Immunologie. Omdat gezondheid, ziekte en voeding ook samenhangen met de psyche, volgde ze de opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung.

Productkenmerken

ISBN 9789076277912
Uitgever Symbolon
Datum uitgave 20071004
Lengte (in mm) 221
Breedte (in mm) 150
Dikte (in mm) 15
Aantal pagina's 160

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Eten koken (ge)zonder

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden