Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Grip op je gevoel

Matthew McKay, Patrick Fanning, Patricia Zurita Ona

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 24,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Een geheel nieuwe, effectieve en universele methode om aan de slag te gaan
met uiteenlopende emoties

Woede, angst, teleurstelling, somberheid, maar ook blijdschap, trots of verliefdheid: emoties zorgen voor veel dynamiek in ons leven. Zonder emoties zou ons leven maar saai zijn. Helaas kunnen emoties ons soms ook overweldigen. Op die momenten lijken wij geen emoties te hebben, maar zij ons ...

Als emoties als angst, depressie, boosheid, schaamte of schuld normaal functioneren onmogelijk maken, dan is het verstandig - en soms zelfs onvermijdelijk - om ermee aan de slag te gaan.

Matthew McKay, Patrick Fanning en Patricia Zurita Ona hebben een geheel nieuwe, effectieve en universele aanpak ontwikkeld waarmee uiteenlopende emoties te lijf kunnen worden gegaan. Door de meest werkzame inzichten uit de cognitieve gedragstherapie te combineren met bewezen effectieve interventies uit dialectische gedragstherapie en acceptatie- en commitmenttherapie kunnen pijnlijke emoties niet alleen op de korte termijn, maar ook structureel aangepakt worden.

De heldere taal, beknopte hoofdstukken en talloze praktische oefeningen maken GRIP OP JE GEVOEL zeer bruikbaar voor therapeuten, psychologen, psychiaters en cliënten. Een onmisbaar boek om negatieve patronen en niet functionele copingstijlen te doorbreken - niet alleen in therapie, maar ook bij zelfhulp.

MATTHEW MCKAY, PATRICK FANNING en PATRICIA ZURITA ONA zijn drie zeer ervaren psychologen. McKay is samen met Fanning auteur van diverse bestsellers, waaronder het werkboek Omgaan met overweldigende emoties. In totaal zijn er meer dan 2 miljoen exemplaren van hun boeken verkocht.

Een combinatie van de beste technieken uit de cognitieve gedragstherapie, dialectische gedragstherapie en acceptatie en commitmenttherapie

Productkenmerken

ISBN 9789079729487
Auteur Matthew McKay, Patrick Fanning, Patricia Zurita Ona
Uitgever Hogrefe Uitgevers BV
Datum uitgave 20111008
Lengte (in mm) 238
Breedte (in mm) 170
Dikte (in mm) 17
Aantal pagina's 224

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Grip op je gevoel

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden