Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Groot handboek Aziatisch koken

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 24,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…

Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!

Productkenmerken

ISBN 9789044728545
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Datum uitgave 20101001
Lengte (in mm) 224
Breedte (in mm) 169
Dikte (in mm) 34
Aantal pagina's 416

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Groot handboek Aziatisch koken

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden