Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Groot handboek desserts

Claudia Bruckmann, Cornelia Klaeger

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 9,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap Bavarois met kokos, klassieke tiramisu, gemberijs, meloensorbet, chocoladesoufflé, abrikozencrumble, appelbeignets, lemon pie, karameltaart, petitfours met marsepein... In dit lijvige handboek staan recepten voor desserts met fruit, crèmes en mousses, ijs, sorbet en granité, pudding en soufflés, wafels en crêpes, vlaaien en taarten... Liefhebbers van zoetigheid zullen het water al in de mond krijgen bij het lezen van zowel de klassieke als de moderne dessertvariaties in dit boek. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Vooraan in het boek krijgt u een overzicht van de meest gebruikte ingrediënten in de dessertkeuken, zoals allerlei soorten vruchten, noten en kruiden, maar ook bloemen, chocolade, suiker en verse kaas. Daarna is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals binden, indikken en geleren, crème brûlée of karamel maken, glazuren, noten roosteren, parfait of sabayon maken... Tussendoor krijgt u ook extra informatie over verschillende dessertvormen, handige keukenhulpjes, sappen, siropen en essences en het aromatiseren met alcohol. Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkere nagerechten houdt!

Productkenmerken

ISBN 9789044735505
Auteur Claudia Bruckmann, Cornelia Klaeger
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Datum uitgave 20130424
Lengte (in mm) 223
Breedte (in mm) 165
Dikte (in mm) 28
Aantal pagina's 352

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Groot handboek desserts

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden