Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Groot handboek snijtechnieken

Jeffrey Elliot, James P. DeWan

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 12,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren Een mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarré versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken... Aan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan. Als u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel efficiënter allerlei recepten bereiden. Kortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!

Productkenmerken

ISBN 9789044731798
Auteur Jeffrey Elliot, James P. DeWan
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Datum uitgave 20121025
Lengte (in mm) 224
Breedte (in mm) 168
Dikte (in mm) 32
Aantal pagina's 400

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Groot handboek snijtechnieken

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden