Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 02 02 (optie 3)

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Handboek diabetes mellitus

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 67,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Sedert de eerste uitgave in 1991 is het Handboek diabetes mellitus een vaste waarde in de diabeteszorg. Het handboek bundelt de bijdragen van een groot aantal Nederlandse en Belgische deskundigen, elk vanuit hun eigen expertise, tot een samenhangend en begrijpelijk geheel.
Diabetes is een volksziekte geworden en de organisatie van de diabeteszorg is actueler dan ooit tevoren. Zorgstandaarden, multidisciplinair werken en taakdelegatie zijn sleutelbegrippen, wetenschappelijke en farmacotherapeutische inzichten ontwikkelen zich snel en in de behandeling is een sterke trend naar geïndividualiseerde zorg waarneembaar. Een handboek over deze materie dat compleet en diepgaand wil blijven, moet dan ook regelmatig worden bijgewerkt.
Bij deze vierde druk is niet alleen het uiterlijk, maar ook de inhoud geheel vernieuwd. De meeste hoofdstukken zijn compleet herschreven en er zijn veel illustraties toegevoegd. Er zijn nieuwe hoofdstukken bij gekomen, over de classificatie van de vele verschillende vormen van diabetes en over obesitas, een onderwerp dat sterk verband houdt met diabetes. Speciale aandacht is er ook voor bijzondere activiteiten, sporten en beroepen - een praktisch aspect waarmee veel mensen met deze chronische aandoening te maken krijgen.

Het Handboek diabetes mellitus is onmisbaar in de scholing en nascholing van alle professionals in de diabeteszorg: huisartsen, internisten en diabetesverpleegkundigen. De redactie hoopt dat het handboek daarnaast ook een bron van inspiratie kan zijn voor de mens met diabetes mellitus en hem ondersteunt in zijn rol als volwaardig gesprekspartner in de diabeteszorg.

Productkenmerken

ISBN 9789058981622
Uitgever Tijdstroom, Uitgeverij De
Datum uitgave 20091116
Lengte (in mm) 271
Breedte (in mm) 200
Dikte (in mm) 24

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Handboek diabetes mellitus

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden