Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Het imhotep protocol

John de Gelder, John de Gelder

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 24,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Het Imhotep Protocol en de tekenen van eeuwigheid brengt je aan het hof van farao Amenhotep III. Naar het jaar 30 van zijn regeerperiode, waarin zijn vertrouweling wijsgeer Amenhotep zoon van Hapoe, de opdracht krijgt zijn farao de rite van de wedergeboorte te laten ondergaan. Alleen kan de uitvoering van dit ritueel niet beperkt blijven tot een symbolische daad. Een eeuwenoud protocol vereist een werkelijke verrijzenis uit de dood.

In het heden raakt egyptoloog Eric Prinssen geïntrigeerd door het verhaal van een jonge vrouw. De beelden die aanhoudend in haar dromen terugkeren en zij opgetekend heeft in 22 schetsen vol magische cirkels en oude symboliek, vormen een mysterie dat haar leven ingrijpend is gaan beheersen. Kort daarop wacht Prinssen de confrontatie waarbij het fenomeen van de zielsuittreding zich in volle intensiteit aan hem manifesteert.

Het verhaal voert je verder naar de heilige stad Jeruzalem, waar dienaren Gods een voor Prinssen onbekende leer praktiseren en oude conflicten een vergaand vervolg kennen. Naar een spiritueel geladen 'krachtplaats' in de Egyptische woestijn, waar ooit de eerste in steen gebouwde piramide werd opgericht en naar het Huis van Osiris aan de oever van de Nijl, waar de 'gevoelige mens' nog altijd de eenwording met mystieke krachten ondergaat.

Doorzien hogepriester Amenhotep zoon van Hapoe en egyptoloog Eric Prinssen de tekenen van het eeuwig voortbestaan? Blijkt 'de Vlucht van de Horusvogel' van alle tijden te zijn?

Als Prinssen in Het Imhotep Protocol op indringende wijze te maken krijgt met het fenomeen van buitenlichamelijke ervaringen, verandert dit zijn denken - fundamenteel.

Productkenmerken

ISBN 9789461535184
Auteur John de Gelder, John de Gelder
Uitgever Aspekt B.V., Uitgeverij
Datum uitgave 20140808
Lengte (in mm) 236
Breedte (in mm) 155
Dikte (in mm) 30
Aantal pagina's 370

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Het imhotep protocol

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden