Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Het pad

J. Donald Walters

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 29,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Het Pad is een fascinerend verhaal over de speurtocht van een mens naar de Waarheid. J. Donald Walters (ook bekend onder de naam Swami Kriyananda)
verhaalt hoe hij als jongeman vele van de beloften van onze moderne maatschappij onderzocht en als vals verwierp. Geleidelijk aan realiseerde hij zich dat duurzaam menselijk geluk niet komt van uiterlijke successen, maar van de verdieping van spiritueel bewustzijn. Tenslotte bracht zijn speurtocht hem in aanraking met een van de spirituele reuzen van de twintigste eeuw, Paramhansa Yogananda (auteur van de Autobiografie van een Yogi). Wat daarop volgt is de spirituele training van Donald Walters door Yogananda, die hem een duidelijk pad voor het realiseren van spirituele idealen toonde door middel van beoefening van de wetenschap van diepe yogameditatie.

De yogafilosofie en - levenswijze worden op levendige wijze verklaard aan de hand van inzichtgevende verhalen en ervaringen, opgedaan in het leven bij een zelfgerealiseerde meester.

Voor God alleen leven, als een nauw met zijn meester verbonden discipel, inspireerde Donald Walters tenslotte om een spirituele gemeenschap en een wereldwijde kerk te stichten om de principes en leringen van Yogananda beter met anderen te kunnen delen.

Het Pad biedt een schat aan praktische en inspirerende wijsheid. Zeker voor degenen die op zoek zijn naar de transformerende kracht van een werkelijk spirituele klassieker.

OVER DE SCHRIJVER

J. Donald Walters is vanaf 1948 als directe discipel van Yogananda nauw met hem verbonden geweest Sindsdien heeft hij onafgebroken de leringen van zijn guru in vele landen over de hele wereld verspreid. Hij heeft duizenden lezingen en cursussen gegeven, meer dan zestig boeken geschreven, meer dan 300 muziekstukken gecomponeerd en zijn muziek op talloze CD’s opgenomen.
Walters is misschien wel het meest bekend als de oprichter en directeur van Ananda Village nabij Nevada City in Californië. Ananda wordt algemeen erkend als een van de succesvolste alternatieve woongemeenschappen in de wereld. Ontstaan in 1968, maken er thans zo’n 1000 leden als vaste bewoners deel uit van Ananda Village en dependance gemeenschappen in Californië, Oregon, Washington, Texas, Italië en India.

Productkenmerken

ISBN 9789080970212
Auteur J. Donald Walters
Uitgever Stichting Vrienden van Ananda
Datum uitgave 20050701
Lengte (in mm) 244
Breedte (in mm) 166
Dikte (in mm) 26
Aantal pagina's 510

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Het pad

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden