Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Het voedselzandloperkookboek

Kris Verburgh, Kris Verburgh, Pauline Weuring

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 19,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Het officiële, door Kris Verburgh geautoriseerde kookboek Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking! Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen. Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes. Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline's Keuken. Daarnaast is zij ook werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair. Over De voedselzandloper: 'Een oneindige bron van medische voedselfeiten.' vrij nederland 'Een doorwrocht boek. [...] duidelijk en aanstekelijk geschreven.' nederlands dagblad 'Zeer vermakelijk geschreven en voorzien van informatieve grafieken uit onderzoek.' medisch contact

Productkenmerken

ISBN 9789035141070
Auteur Kris Verburgh, Kris Verburgh, Pauline Weuring
Uitgever Bert Bakker
Datum uitgave 20131009
Lengte (in mm) 247
Breedte (in mm) 178
Dikte (in mm) 19
Aantal pagina's 224

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Het voedselzandloperkookboek

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden