Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 02 02 (optie 3)

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Hypnotiseren kan je leren

Joost van der Leij

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

 35,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Dr. Richard Bandler en John Grinder ontdekten dat de magie van grote therapeuten lag in hun gebruik van hypnotisch taalgebruik. Vandaar dat hypnose zo belangrijk is. Ook de wetenschap ziet tegenwoordig het bestaan en nut van hypnose in. Het is dan ook goed om precies duidelijk te maken hoe hypnose werkt en wat je er mee kan bereiken. Om die reden heb ik de DVD "Hypnotiseren kan je leren gemaakt.

Op deze DVD staan tien van de belangrijkste hypnose oefeningen:

1. De standaard manier van hypnotiseren. In vijf fases: opwekken ontspanning, verdiepen van de trance, testen van de trance, overbrengen positieve boodschap en natuurlijk iemand weer goed wakker maken. 

2. De Handshake interrupt. Misschien wel de bekendste manier om iemand snel in trance te brengen door het handenschudden met iemand te onderbreken.

3. Hypnose met kindertaal. Ons onbewustzijn reageert sterk op kindertaal. Door regressie gaan we terug naar onze kindertijd maar tegelijkertijd gaan we ook dieper in trance.

4. Trance zonder woorden. Bij hypnotiseren komt meer kijken dan alleen maar de juiste hypnotische woorden uit te spreken. Je kan namelijk iemand prima in trance brengen zonder woorden te gebruiken.

5. Arm levitatie. De beste manier om te testen hoe diep in iemand in trance is. Door iemands arm uit zichzelf omhoog te laten bewegen kan je iemand laten ervaren hoe krachtig je onbewustzijn zijn eigen gang kan gaan.

6. Onbewuste ja/nee signalen. Soms wil je het onbewustzijn vragen stellen. Je kan dan werkelijk en oprechte onbewuste ja/nee signalen gebruiken.

7. Het oplossen van psychisch of psycho-somatische problemen met hypnose. Dit is een generieke manier om door middel van hypnotherapie tal van problemen op te lossen.

8. Pijnbestrijding met hypnose. Als hypnose ergens veel wordt toegepast dan is het wel op het gebied van pijnbestrijding. In deze oefening zie je hoe je een plek van het lichaam ongevoelig kan maken.

9. Deep trance identificatie. Dit is een methode om de kennis en kunde van iemand die je bewondert beter te leren en te integreren.

10. Herbeleven van genotmiddelen. In trance komen herinneringen sterker terug. Omdat de meeste genotmiddelen niet zozeer door de stof zelf werken, maar vooral door de reactie van het brein op de stof door middel van antistoffen, kan je met hypnose nogmaals genieten van genotmiddelen die je vroeger hebt gebruikt zonder daadwerkelijk het genotmiddel weer te consumeren.

Productkenmerken

ISBN 9789460510311
Auteur Joost van der Leij
Uitgever Attrakt B.V.
Datum uitgave 20100129
Lengte (in mm) 192
Breedte (in mm) 138
Dikte (in mm) 15

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Hypnotiseren kan je leren

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden