Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

JA leeft in het Land van NEE

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 7,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Het lijkt wel alsof we omringd zijn door schuddende hoofden, naar beneden wijzende duimen, blinde muren, afwijzingen en gesloten deuren. We zijn omsingeld door NEE'S - op het werk, in de buurt waar we wonen, onze geloofsgemeenschap, bij de overheid, in het sociale verkeer, op school en zelfs in ons gezin.
Of je nou sollicteert op een vacature, een verzoek indient, een woning zoekt, een levenspartner probeert te vinden, de een of andere vorm van instemming hoopt te krijgen, een product of idee (of jezelf) probeert te verkopen, of anderen tot een prestatie wilt aansturen - je krijgt te maken met tegenslag en verzet. Hoe kun je al dat negativisme overwinnen?
Dit boek is een wijze, verhelderende allegorie waarin we onze held volgen op zijn tocht door het land van NEE, op zoek naar JA. Hij ziet mensen met de beste intenties struikelen en tuimelen - maar hij ziet ook hoe andere mensen het anders aanpakken en w hun doel bereiken. Onze oplettende held leert van al die ervaringen - zowel die van anderen als die van hemzelf.
In de tweede helft van het boek verruilen we de allegorie voor de praktijk. Daar vinden we de beproefde tips, instrumenten en strategie die we kunnen gebruiken om door te zetten, vasthoudender te worden, ondanks alle tegenslag vol te houden, en de verstarring van de status quo te doorbreken. Samen bieden de beide delen van dit boek een zowel praktische als amusante handleiding voor een succesvolle weg door het leven en het werk. Met behulp van dit boek vindt je sneller en doeltreffender de JA'S die je zoekt - en dat scheelt een hoop teleurstelling en gesomber.

Productkenmerken

ISBN 9789055945085
Uitgever Scriptum
Datum uitgave 20070326
Lengte (in mm) 217
Breedte (in mm) 155
Dikte (in mm) 19
Aantal pagina's 120

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: JA leeft in het Land van NEE

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden