Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Jani Kekke

Lisa Boersen

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 11,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Lisa Boersen
Jani Kekke en de blauwe dagdromer
Met illustraties van Linda Groeneveld

Lisa Boersen heeft vele talenten. Ze kan presenteren, programma's maken én ze kan schrijven. En hoe! Zij schrijft het soort boeken dat kinderen het liefste lezen: boeken waar je om kunt lachen en die spannend zijn. Jani Kekke en de blauwe dagdromer is zo'n boek.

Kom nu alles te weten over de Kekkes

Wie is Jani Kekke? Een Kekke, maar wat zijn Kekkes? Kabouters? Of lijken ze meer op Klaas Vaak? Of op iets daartussenin? Kekkes zijn kleine mannetjes, maar noem ze geen kabouters, daar beledig je ze mee, want kabouters, die zien er niet uit! En Klaas Vaak, daar geloven ze niet in, dat is een verzinsel van de mensen. Kekkes zijn wél echt. Kekkes verdelen de slaap over de mensen. Maar ze laten zich niet zien. Dat is veel te gevaarlijk.
Mensen in slaap strooien is een heel precies werkje. Jani Kekke is er goed in. Maar op een dag schrikt hij zo erg dat hij te veel slaapzand strooit. En nu slaapt de koningin geen acht uur, maar honderd jaar!
Om deze fout ongedaan te maken heeft Jani Kekke hulp nodig. Tim is een van de weinige mensen die Kekkes kunnen zien. Dat komt door zijn grote talent voor
dagdromen. Hij probeert Jani te helpen, zo goed als hij kan. Maar Tim is maar een kind. En bij de koningin kom je zomaar niet.

Lisa Boersen (1975) studeerde culturele antropologie en niet westerse sociologie en algemene literatuurwetenschappen. Daarna maakte ze programma's voor De Balie en Paradiso. Voor de VPRO werkte ze als redacteur kunst en cultuur en presenteerde ze Picabia.

Linda Groeneveld (1961) debuteerde met Draken spelen niet met vuur, waarmee ze op de internationale kinderboekenbeurs in Italië en in enkele musea in Japan
exposeerde. Sindsdien heeft ze verschillende kinderboeken en educatieve uitgaven geïllustreerd en verzorgde ze de tekeningen voor het blad Okki.

Productkenmerken

ISBN 9789046802519
Auteur Lisa Boersen
Uitgever Gottmer
Datum uitgave 20071017
Lengte (in mm) 224
Breedte (in mm) 156
Dikte (in mm) 17
Aantal pagina's 103

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Jani Kekke

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden