Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Kijken, kijken ... anders kopen

Cor Molenaar

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 35,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Nieuwe generaties kopen anders, leven anders en maken andere keuzen. Internet heeft ons denken, ons gedrag en onze communicatie drastisch veranderd. Toch worden de oude structuren van werken, wonen en winkelen krampachtig in stand gehouden, met problemen in de winkels en fricties en irritaties bij de klant als gevolg. Maar klant en markt zullen er in de nabije toekomst nog heel anders uit gaan zien.

De klant zal zich anders oriënteren en anders gaan kopen, waardoor het koopproces verandert. Willen organisaties deze disruptieve verandering overleven, dan moeten ze aanpassingen doorvoeren in hun aanbod, marketing, flexibiliteit, logistieke processen, subscription models en financiële modellen. Bovendien zal er aandachtig moeten worden gekeken naar de inrichting van winkelgebieden en mogelijke ombuiging van koopstromen daarbinnen.

In dit boek behandelt bestsellerauteur Cor Molenaar de veranderende koopprocessen en schetst hij een toekomstbeeld van de klant en de markt. Aan de hand van talloze marktonderzoeken en diverse praktijkvoorbeelden behandelt hij de trends, de theorie, de rol van internet, disruptie en toekomstige hybride businessmodellen. Hij beschrijft de impact van nieuwe technologie, gebruikt de customer journey als basis voor koopproces en klantbenadering, en schetst hoe winkels en winkelgebieden zich moeten aanpassen aan de toekomst. Niet meedoen is onmogelijk.

Cor Molenaar
Cor Molenaar is buitengewoon hoogleraar eMarketing & Distance Selling aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, een veelgevraagd spreker en directeur van strategisch adviesbureau eXQuo Consultancy.

Productkenmerken

ISBN 9789462201026
Auteur Cor Molenaar
Uitgever Academic service
Datum uitgave 20141210
Lengte (in mm) 246
Breedte (in mm) 166
Dikte (in mm) 21
Aantal pagina's 240

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Kijken, kijken ... anders kopen

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden