Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Koken met filosofie

Eric Hoogcarspel

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 14,90
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Koken met filosofie is een zeer ongewoon kookboek. Ogenschijnlijk is er niets bijzonders aan de hand bij de heldere presentatie van de bereidingswijze van tal van voor-, hoofd-, nagerechten, salades en dressings, gegarneerd met praktische culinaire tips. Maar vervolgens worden de zeer gevarieerde recepten in een paralleltekst met een filosofische dimensie verrijkt. Steeds knoopt het filosofische commentaar aan bij het recept van de chefkok: filosofische bespiegelingen, humoristische wetenswaardigheden en spitsvondigheden bieden de lezer fantasierijk, geestrijk voedsel. De foto' s voegen op geheel onverwachte wijze een derde dimensie toe. De fotografe Sharon Nethercott liet zich door de recepten op haar eigen wijze inspireren door een serie foto' s waarin groenten en een vrouwelijk lichaam de belangrijkste ingredi?nten vormen. Het geheel levert een speel, praktisch, geestrijk en kunstzinnig kookboek op, waarbinnen genieten meerdere dimensies kent.

Productkenmerken

ISBN 9789055730810
Auteur Eric Hoogcarspel
Uitgever Uitgeverij Damon VOF
Lengte (in mm) 230
Breedte (in mm) 150
Dikte (in mm) 9

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Koken met filosofie

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden