Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Roos van Hoof

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 12,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !

Productkenmerken

ISBN 9789081739474
Auteur Roos van Hoof
Uitgever Brouwland bvba
Datum uitgave 20120804
Lengte (in mm) 235
Breedte (in mm) 165
Dikte (in mm) 6

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden