Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Mijn Prachtige Religie 2

Faruk Salman, Nazif Yilmaz, Recep Özdirek

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 10,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

* Om de interesse voor het lezen van dit boek over onze prachtige religie te stimuleren, beginnen we elk onderwerp met een verhaal.
* Om de verzen van de Koran en de uitspraken van de Profeet Mohammed, de belangrijkste bronnen van onze religie, te benadrukken, worden deze gepresenteerd in speciale omlijstingen.
* De fundamenten van het geloof dragen een aantal positieve aspecten bij aan ons leven. Wij hebben geprobeerd de schoonheid van deze aspecten in het licht van Koranverzen en uitspraken van onze geliefde Profeet zo helder mogelijk uit te leggen.
* We hebben getracht ieder hoofdstuk, ieder zelfstandig gedeelte van het boek te presenteren via korte, licht uitdagende en zoveel mogelijk pakkende ondertitels.
* We hebben zo veel mogelijk voorbeelden, verhalen, gelijkenissen, tekeningen en illustraties verwerkt, met de bedoeling om de onderwerpen voor de lezers visueel aantrekkelijker te maken en de leesbaarheid te vergroten.
* We hebben getracht om mooie herinneringen van onze Profeet (moge zegeningen en vrede op hem rusten), van zijn goede vrienden en van prominente figuren in de Islam in jullie harten op te roepen.
* Waar nodig hebben we de informatie met tabellen en grafieken uitgelegd.
* Wij hebben in bijna elk gedeelte een gedicht opgenomen, opdat jullie daarvan kunnen genieten en opdat jullie het gedicht eventueel memoriseren.
* Wij hebben bij het verklaren van de onderwerpen gekozen voor het gebruik van gemakkelijke en duidelijke woorden en zinnen. We hebben aan de onderwerpen alleen in beperkte mate details toegevoegd. Bovendien hebben wij geen onderwerpen behandeld waar jullie in de toekomst waarschijnlijk nog genoeg tijd voor zullen hebben om je er mee bezig te houden.
* Het gebed is een vorm van aanbidding waar onze verheven Heer erg veel van houdt. Daarnaast kunnen we via het gebed met onze Heer communiceren. Het gebed is de kern en het wezen van onze aanbidding.
Het is het voornaamste teken van ons geloof. We hebben foto's opgenomen van vrienden die hun handen in gebed hebben opgeheven, opdat jullie met hun gebed mee kunnen doen.
* We hebben aan het eind van ieder hoofdstuk vragen toegevoegd om jullie kennis te testen.

We hopen dat jullie in jullie lieve gebeden degenen die inspanningen hebben geleverd om dit boek, "Ik Leer de Fundamenten van het Mijn Geloof" deel 2 van de serie "Mijn Prachtige Religie", samen te stellen en alle andere moslims niet zullen vergeten.
Wij bidden dat jullie harten worden gevuld met geloof, jullie leven met Islam en jullie ziel met oprechtheid.
Moge de engelen jullie metgezellen zijn en goede mensen jullie vrienden. Moge de Almachtige God jullie Geliefde en Helper zijn. Moge Allah jullie levensreis naar het Paradijs zo aangenaam en licht doen verlopen als mogelijk is.

Productkenmerken

ISBN 9789944835596
Auteur Faruk Salman, Nazif Yilmaz, Recep Özdirek
Uitgever IUR Press
Datum uitgave 20130625
Lengte (in mm) 273
Breedte (in mm) 195
Dikte (in mm) 16
Aantal pagina's 296

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Mijn Prachtige Religie 2

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden