Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Moleculair koken

Jozef Youssef

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 24,99
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

20 moleculaire kooktechnieken voor thuis Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran Adrià, Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in hun zoektocht naar briljante nieuwe gerechten de grenzen van het traditionele koken verlegd. Tot voor kort was de keuken als laboratorium voorbehouden aan 's werelds beste koks, maar nu zijn er steeds meer thuiskoks die met behulp van aangepaste technieken en alledaags keukengerei schuim, gels en fantastische smaakcombinaties maken, die voorheen alleen in sterrenrestaurants te zien waren. Dit boek laat zien hoe de ervaren thuiskok alle bekende technieken van het moleculair koken zelf in zijn eigen keuken kan uitvoeren. Van sferificatie en het combineren van smaken tot het gebruik van transglutaminase om spectaculaire gerechten te maken - er zijn ontelbare manieren om uw kookkunst te verbeteren. Inclusief: * Stap-voor-stapfoto's die u helpen om geavanceerde kooktechnieken zelf in uw eigen keuken uit te voeren * Gids voor het gebruik van professionele hulpmiddelen en tips over hoe u hetzelfde effect kunt bereiken met gewoon keukengerei * Uitleg van 20 technieken, elk voorzien van recepten om uw gasten te imponeren

Productkenmerken

ISBN 9789048309382
Auteur Jozef Youssef
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Datum uitgave 20140128
Lengte (in mm) 230
Breedte (in mm) 207
Dikte (in mm) 24
Aantal pagina's 256

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Moleculair koken

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden