Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Mopshond

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 14,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Handboek en naslagwerk

De mopshond is een echte gezelschapshond. Hij heeft een geweldig karakter. In vijf woorden is hij een 'een clown met een hart'. Hij vindt het heerlijk om overal mee naar toe te mogen. De mopshond is een rustige hond die zeker niet te hard mag worden aangepakt, maar wel consequent moet worden opgevoed.
De mops knort, hij is grappig koppig, lichtgeraakt en hij is moedig. Ook is de mops een echte kindervriend en is hij - mits goed opgevoed - zeker niet agressief naar mensen of soortgenoten toe.
Visite wordt meestal luidruchtig onthaald, want de mops 'waakt' wel over huis en hof. Hij is blij met alle bezoek en is altijd in voor een knuffel of een aai. Alle liefde die u uw mops geeft, krijgt u dubbel en dwars terug.
In dit boek worden alle aspecten van de mopshond behandeld waarbij gedrag, opvoeding en training extra aandacht krijgen.
De mopshond heeft een interessante geschiedenis, Waar hij precies vandaan komt, daar zijn de deskundigen het nog steeds niet over eens. Hij kan van Chinese herkomst zijn, maar er is ook een andere versie van de geschiedenis van de mopshond. Namelijk dat hij uit Oost-Azië komt. Later leefde de mopshond aan verschillende vorstenhoven waar hij met veldheren ten strijde trok.
In Nederland werden in het begin van de vorige eeuw vele mopshonden gefokt, maar de fokkerij kwam eigenlijk pas na de Tweede Wereldoorlog serieus op gang.
Naast aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding en voortplanting vindt u in dit boek volop informatie over parasieten, rasspecifieke ziekten, gezondheid en prachtige foto's van deze bijzondere hond.

Productkenmerken

ISBN 9789058216304
Uitgever Welzo Media Prod. bv
Datum uitgave 20120401
Lengte (in mm) 237
Breedte (in mm) 172
Dikte (in mm) 14

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Mopshond

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden