Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 3)

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Nederland en België Bijzondere Logeeradressen

Coen Harleman

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 19,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

De jongste editie van Bijzondere Logeeradressen in Nederland & België wijst je tal van bijzondere en bijzonder leuke logeeradressen in de Lage Landen. Allemaal uit de eerste hand!

Bij het bezoeken van alle adressen die het boek hebben gehaald, werden twee dingen zonneklaar. Eén: Nederland en België herbergen een schat aan prachtige plekjes met rustieke landgoederen, karakteristieke herbergen en klassieke hotels. En twee: de historie, de verhalen en vooral de mensen achter deze prachtaccommodaties, zijn nog eindeloos veel unieker.

De prachtige kleurenfotos en uitvoerige beschrijvingen nemen de lezer mee op reis langs 130 van de meest bijzondere plekjes in Nederland en België. Alles van idyllische optrekjes tot indrukwekkende etablissementen; enkel accommodaties met een verhaal. Achterin het boek wijst een handzame indeling op naam, plaatsnaam en thema je direct naar hét logeeradres voor jou. Nieuw achterin is de City Guide, met de leukste hotels in Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen op een rij.

Productkenmerken

ISBN 9789077090329
Auteur Coen Harleman
Uitgever Spalder Media Group
Datum uitgave 20110201
Lengte (in mm) 221
Breedte (in mm) 130
Dikte (in mm) 20
Aantal pagina's 260

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Nederland en België Bijzondere Logeeradressen

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden