Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 02 02 (optie 3)

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Ontmanagen voor managers

Thom Verheggen

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 28,90
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

De rol van de manager ligt onder vuur. We zien allerlei nieuwe, bevlogen en wendbare organisatievormen met minder management ontstaan. Wat betekent dat voor jou, de manager? Aan de hand van zijn eigen persoonlijke ervaringen en ontdekkingstocht van manager naar ontmanager geeft Thom Verheggen je nieuwe inzichten in je eigen rol. Zodat je klaar bent voor de toekomst die al begonnen is. Bevlogen en wendbaar.
Dit boek gaat niet over de manager of over organisaties in het algemeen, maar is geschreven door een manager, voor de manager. Met mensen 'boven' je en 'onder' je. Bij wie het piept en kraakt. Wat is er voor jou aan het veranderen? Hoe geef je daar zelf richting aan? Welke vreemde patronen hebben we allemaal aangeleerd? Welke zijn zinloos en hoe kun je ze doorbreken? Wat zijn alternatieven? Hoe werk je aan je eigen overbodigheid en waarom zou je dat doen? En uiteindelijk: (Bijna) niks meer te managen, wat nu, wie ben je echt?

"Waar de uitzending van VPRO's Tegenlicht liet zien hoe het bedrijven vergaat die daadwerkelijk zijn 'ontmanaged', geeft 'Ontmanagen voor managers' antwoord op de prangende vraag wat managers zélf kunnen doen (en laten!) in deze onmiskenbare maatschappelijke ontwikkeling. Thom Verheggen heeft een boek geschreven waar iedere manager onrustig van zal worden, maar dat gelezen móet worden."
Chris Vijn, regisseur VPRO's Tegenlicht aflevering 'Het einde van de manager'

"Ontmanagen voor managers is een erg prettig geschreven boek, met mooie inzichten om als managers scherper te worden in het vinden van de juiste toegevoegde waarde."
Wouter Hart, auteur 'Verdraaide Organisaties - Terug naar de bedoeling

"In zijn boek nodigt Thom managers juist uit om initiator te worden van vernieuwing en op zoek te gaan naar een nieuwe invulling van hun rol. Met overtuigende voorbeelden daagt hij alle managers uit om het anders aan te pakken. Het is in mijn ogen een zeer belangrijke aanvulling op de bestaande publicaties over nieuw organiseren."
Don Griffioen, Effectory (Fan van situationeel organiseren en voormalig manager)
Productkenmerken

ISBN 9789462760714
Auteur Thom Verheggen
Uitgever Management Impact
Datum uitgave 20150905
Lengte (in mm) 238
Breedte (in mm) 159
Dikte (in mm) 17
Aantal pagina's 200

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Ontmanagen voor managers

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden