Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 3)

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Outsourcing onder architectuur

G.P.A.J. Delen, Guus Delen

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 34,83
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Hoe kan architectuur bijdragen aan een verantwoorde, professionele outsourcing?
De PON-werkgroep 'Outsourcing onder Architectuur' heeft de afgelopen twee jaar intensief gewerkt om deze cruciale vraag te beantwoorden. De hoofdstukken en paragrafen zijn geschreven als een verzameling artikelen die zijn gebundeld en geredigeerd door de redactie bestaande uit Daan Rijsenbrij, Guus Delen en Martin van den Berg. Hierin worden theorie, ervaringen en raadgevingen gebundeld vanuit diverse organisaties, ABN AMRO, UWV, RWS, IBM, Obvion, Ordina, Quion, Sogeti, VKA, Blinklane, QWR en advocatenkantoor Vondst.
Bij uitbesteding wordt architectuur complexer. De balans bevat nu ook architectuurafwegingen tussen de klant en de outsourcingpartner. Daarbij zal de kwaliteit van het contract van grote invloed zijn op het handelen van beide partijen. Een contract dat zich sterk op kosten richt, stimuleert meestal geen gezond architectuurdenken.
In dit boek komen verschillende vormen van uitbesteding aan de orde: BPO, applicatieoutsourcing, infrastructuuroutsourcing en ook de Cloud.

Productkenmerken

ISBN 9789087537067
Auteur G.P.A.J. Delen, Guus Delen
Uitgever Van Haren Publishing
Datum uitgave 20120615
Lengte (in mm) 242
Breedte (in mm) 172
Dikte (in mm) 11

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Outsourcing onder architectuur

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden