Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Pok Pok

Andy Ricker, J.J. Goode

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 29,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

De authentieke Thaise keuken thuis op het bord. Dat was wat Andy Ricker, na een verblijf van tien- tallen jaren in Thailand en eenmaal weer terug in de Verenigde Staten, voor ogen had. De opening van zijn restaurant Pok Pok, in 2005, werd een ongekend groot succes. Bijna 10 jaar en vijf Pok Pok-restaurants verder wordt Andy Ricker gezien als dé autoriteit op het gebied van van de Thaise keuken: bejubeld door toonaangevende en beruchte restaurantrecensenten van onder andere The New York Times en andere Amerikaanse gezaghebbende culinaire media.

Kook met Andy Ricker mee en geniet van heerlijke, maar bovenal authentieke, Thaise gerechten. Van de perfecte khao (rijst) en yam (salades) tot en met mooie plaa (visgerechten) en kruidige Thaise naam phrik (sauzen). Leer de basis van de Thaise keuken kennen en trek je eigen bouillons, maak zelf rode of groene currypasta's en de authentieke pindasaus.

Maar 'Pok Pok' biedt meer: welke producten heb je nodig en waar kun je dat kopen? Daarnaast laat dit kookboek je de culinaire en culturele gewoonten zien van de Thaise bevolking in de diverse regio's. Met 'Pok Pok' haal je een masterclass Thais koken in huis.

Productkenmerken

ISBN 9789461431103
Auteur Andy Ricker, J.J. Goode
Uitgever Good Cook B.V.
Datum uitgave 20141201
Lengte (in mm) 277
Breedte (in mm) 201
Dikte (in mm) 35
Aantal pagina's 296

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Pok Pok

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden