Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Reeks Tandheelkundige essenties

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

 355,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Tandheelkundige Essenties is een succesvolle reeks vakboeken over essentiële tandheelkundige behandelingen, geschreven door vooraanstaande internationale auteurs en Nederlandse redacteuren. De reeks staat bekend om zijn fraaie uitvoering, met veel afbeeldingen in full colour en een heldere hoofdstukindeling.

De reeks Tandheelkundige Essenties omvat:

Deel 5: Indirecte restauraties
In een tijdperk waarin een 'witte tsunami' van volledig keramische, en dus tandkleurige, restauraties over de tandheelkunde raast, blijft ook voor niet volledig keramische restauraties een indicatie bestaan. Dit rijk geïllustreerde boek bespreekt en toont diverse oude en nieuwe technieken.

Deel 4: Adhesieve restauratie van endodontisch behandelde gebitselementen Dit boek reikt de tandarts theorieën en technieken aan voor het adhesief restaureren van endodontisch behandelde gebitselementen. Ook wordt aandacht besteed aan de herbehandeling van endodontische behandelde gebitselementen, inclusief de verwijdering van fiberstiften. Het laatste hoofdstuk gaat in op de afwegingen en besluitvorming rond het gekozen type restauratie.

Deel 3: De partiële prothese in theorie en praktijk
Het aantal mensen dat tot op hoge leeftijd de natuurlijke dentitie behoudt met diastemen, is fors toegenomen. In dit boek wordt weergegeven welke overwegingen een rol spelen bij de indicatie, het ontwerp en de behandeling met een partiële prothese.

Deel 2: Implantologie
De ontwikkelingen in implantaatsystemen en chirurgische technieken hebben de prothetische mogelijkheden enorm verruimd. Dit boek stelt tandartsen in staat om implantaten als behandeloptie aan de patiënt voor te leggen. Hierbij staat centraal hoe de beste chirurgische en restauratieve behandelingprotocollen kunnen worden gekozen, waarmee het optimale functionele en cosmetische resultaat wordt bereikt.

Deel 1: De endodontische herbehandeling in de praktijk
Steeds meer patiënten verlangen het behoud van hun natuurlijke gebitselementen. Dit boek bevat een schat aan praktische informatie die de praktiserende tandarts kan helpen de endodontische herbehandeling, die voor velen nog een grote uitdaging is, met meer gemak, voldoening en succes uit te voeren.

Productkenmerken

ISBN 9789085620730
Uitgever Prelum Uitgevers
Datum uitgave 20091204
Lengte (in mm) 245
Breedte (in mm) 175
Dikte (in mm) 71

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Reeks Tandheelkundige essenties

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden