Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Karen Adler, Judith Fertig

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 15,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.

Productkenmerken

ISBN 9789048316496
Auteur Karen Adler, Judith Fertig
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Datum uitgave 20180615
Lengte (in mm) 210
Breedte (in mm) 210
Dikte (in mm) 17
Aantal pagina's 128

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden