Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Traag

Willem Asaert

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 19,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG. Wat komt er in traag? - 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie en de langzaamgaar technieken. - De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons' - Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance) - Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten. - Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken - Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood - en natuurlijk ook de portret galerijen

Productkenmerken

ISBN 9789490028114
Auteur Willem Asaert
Uitgever Minestrone
Datum uitgave 20091112
Lengte (in mm) 223
Breedte (in mm) 169
Dikte (in mm) 24
Aantal pagina's 176

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Traag

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden