Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Van boerderij naar tafel

Richard Spilsbury, Richard Spilsbury, Louise Spilsbury

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 13,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Waar komt je voedsel vandaan? Hoe wordt het geteeld en getransporteerd? Waarom verhongeren er mensen terwijl anderen enorme hoeveelheden eten weggooien? Voedsel en productie gaat dieper in op deze en andere vragen en probeert te beantwoorden hoe we een almaar groeiende wereldbevolking kunnen voeden. Van boerderij naar tafel belicht alle fasen in de productie en het transport van voedsel. Het volgt de reis die levensmiddelen maken voordat ze in onze winkels liggen. Het gaat in op de verschillende vormen van landbouw, hoe voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, vlees, groenten en granen bewerkt en geconserveerd worden en hoeveel kilometers ze afleggen. Het boek staat stil bij hoe de landbouw en voedselindustrie milieu en gezondheid beïnvloeden en of er duurzamere methoden zijn om aan ons voedsel te komen.

Productkenmerken

ISBN 9789055664795
Auteur Richard Spilsbury, Richard Spilsbury, Louise Spilsbury
Uitgever Uitgeverij Ars Scribendi B.V.
Datum uitgave 20100201
Lengte (in mm) 278
Breedte (in mm) 225
Dikte (in mm) 9
Aantal pagina's 32

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Van boerderij naar tafel

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden