Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Vlees

Annemarie Wildeisen

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 19,99
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur
is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog,
het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.

De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten.

Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de
beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

Productkenmerken

ISBN 9789461888853
Auteur Annemarie Wildeisen
Uitgever RuitenbergBoek B.V.
Datum uitgave 20170201
Lengte (in mm) 253
Breedte (in mm) 189
Dikte (in mm) 27
Aantal pagina's 208

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Vlees

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden