Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Vlees en gevogelte

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Hardback
 4,99
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

In dit deel van onze serie Kook maakt u kennis met bijzondere vleesgerechten zoals Steak pie met Guinness, Indonesische lamssaté, Varkensschnitzel met sinaasappel en oregano, Osso bucco en Niertjes in sherry. Natuurlijk vindt u ook volop recepten met gevogelte, zoals Curry van kip, Risotto met Pekingeend en Kalkoen à la creole. Met 11 recepten per vleessoort mag dit boek in uw kookboekenkast niet ontbreken.

Productkenmerken

ISBN 9789036628990
Uitgever Rebo Productions
Datum uitgave 20110301
Lengte (in mm) 260
Breedte (in mm) 181
Dikte (in mm) 28
Aantal pagina's 191

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Vlees en gevogelte

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden