Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Wat is nu gezond?

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 15,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

De dieetgoeroes vallen over elkaar heen. Wel koolhydraten, geen koolhydraten, wel vlees, geen vlees, drie keer per dag eten, of zes keer per dag: wie heeft er nu gelijk?

In het enorme aanbod aan boeken en meningen over gezonde voeding en afvallen is het steeds moeilijker zelf het onderscheid te maken tussen feiten en fabels. Bovendien blijkt niet elk boek het resultaat op te leveren dat het belooft. Dit zorgt ervoor dat je gaat twijfelen aan alle informatie die je over het onderwerp kunt vinden, hoewel er ook echt degelijk en betrouwbaar advies bestaat waar je op kunt vertrouwen. Maar hoe vind je dat en hoe beoordeel je de kwaliteit?

Dit boek brengt je terug naar de basis: de algemene voedingswetenschap. Door het kaf van het koren te scheiden in het doolhof van informatie biedt dit boek jou een basis vanwaaruit jij je eigen eetpatroon kan verbeteren.

Gezond eten met gezond verstand is het eerste boek dat je wegwijs maakt met de nieuwe Schijf van Vijf van het voedingscentrum. Het helpt je om wetenschappelijke rapporten te begrijpen, geeft uitleg over hoe voedselhypes werken en verstrekt specifieke adviezen voor zwangere vrouwen, ouderen en sporters. Voedingsdeskundigen en diëtisten kunnen het boek gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen in voeding en alternatieve manieren te vinden om patiënten te begeleiden.
Ten slotte helpt het boek je om jouw eetomgeving zo in te richten, dat je je kunt wapenen tegen verleidingen van buitenaf.

Dr. Stephan Peters (1971) was de afgelopen acht jaar kennismanager bij het Voedingscentrum. Hij is gespecialiseerd in het omzetten van complexe wetenschap in praktische en bruikbare adviezen. Sinds 2015 is hij werkzaam bij de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO).

Productkenmerken

ISBN 9789035133518
Uitgever Bert Bakker
Datum uitgave 20081105
Lengte (in mm) 200
Breedte (in mm) 126
Dikte (in mm) 24
Aantal pagina's 255

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Wat is nu gezond?

  •  
    1 ster
    2 sterren
    3 sterren
    4 sterren
    5 sterren
    Beoordeling

* Vereiste velden