Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 3)

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Zandgat

Chiel Jaspers

Besproken in NRC
0

Schrijf een recensie

Bindwijze: Paperback / softback
 16,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

Roman over het schuldgevoel van Diederik Thus en de lering die hij trok uit een niet-materialistisch bestaan…

Hoe zou jij reageren als je in dezelfde situatie zou verkeren?

Aanvankelijk heeft Diederik Thus het goed voor elkaar. Hij heeft een goede baan bij een verzekeringsmaatschappij, een vrouw en kind en een keurig huis in een Vinex-wijk. Als hij – buiten zijn schuld – een kind doodrijdt, verandert zijn leven drastisch.

Hij verliest alles wat hij had, inclusief zijn verstand. Na een ontmoeting met een illegale Irakees komt hij terecht in een vluchtelingenkamp in de buurt van Calais. Diederik stapt een wereld binnen van wanhopige vluchtelingen, mensensmokkelaars en de hoop op een beter bestaan. Hij ziet zich geconfronteerd met schuld en de vraag of zijn eigen leven nog goed kan komen.

In het kamp bij de Eurotunnel stijgt ondertussen de spanning met de dag…

Zandgat is de debuutroman van freelance journalist en schrijver Chiel Jaspers (1965). Jaspers leerde schrijven bij Loesje, waar hij vele jaren actief was als redacteur en eindredacteur. Hij gaf door heel Nederland workshops creatief tekstschrijven. Momenteel werkt hij aan zijn tweede roman.

Voor elke 21e-eeuwer is Zandgat een boeiend werk. Het laat zien dat je niet alles naar je hand kunt zetten en dat vervelende gebeurtenissen je soms echt kunnen overkomen. Wat heb je dan nog aan materiële zaken? In Zandgat ontdek je op een bijzonder indrukwekkende manier waar het echt om draait in het leven… Toch is de toon van de roman niet belerend. De gedachten van Diederik komen vooral in beeld en jij als lezer krijgt de levenslessen niet voorgekauwd. Net als Diederik mag je daar zelf naar op zoek gaan!

Productkenmerken

ISBN 9789077490518
Auteur Chiel Jaspers
Uitgever Lemmens, Uitgeverij
Datum uitgave 20101001
Lengte (in mm) 210
Breedte (in mm) 150
Dikte (in mm) 10
Aantal pagina's 122

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Zandgat

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden