Bowers & Wilkins PI4

Normale prijs 295,95 Vanaf 295,95
Op voorraad
SKU
NRCL200205PLU

De PI4 is het net geïntroduceerde top- model headphone van Bowers & Wilkins en ontworpen door dezelfde sound engineers achter de speakers van de legendarische Abbey Road Studio. Je krijgt dus een ongekende geluidskwaliteit die muziek een extra dimensie geeft. Het hoogwaardige bluetooth aptX profiel zorgt ervoor dat de kwaliteit van de muziek optimaal wordt benut.

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

✓ Spectaculair geluid dat muziek een extra dimensie geeft
✓ Geen last van storende geluiden door Active Noise Cancelling
✓ Kraakheldere digitale gesprekken dankzij een ingebouwde microfoon
✓ Ideaal voor sporten dankzij een ergonomisch ontwerp en zweetbestendig materiaal
✓ De hele dag luisterplezier met een accu die wel 12 uur meegaat

Spectaculair geluid
De PI4 is het net geïntroduceerde top- model headphone van Bowers & Wilkins en ontworpen door dezelfde sound engineers achter de speakers van de legendarische Abbey Road Studio. Je krijgt dus een ongekende geluidskwaliteit die muziek een extra dimensie geeft.
Het hoogwaardige bluetooth aptX profiel zorgt ervoor dat de kwaliteit van de muziek optimaal wordt benut.
Ook de experts zijn te spreken over de geluidkwaliteit:
" Met deze headphones heeft Bowers & Wilkins goud in handen" - review op Hifi.nl

Active Noise Cancelling
Met deze headphones geniet je optimaal van je favoriete muziek zonder anderen tot last te zijn. Door Active Noise Cancelling werkt dat ook de andere kant op en leiden je huisgenoten jou ook niet af van je muziek of werk en heb je onderweg geen last van storende geluiden.
Uit de recensie van hifi.nl blijkt dat deze functie bij de PI4 bijzonder effectief is. Met de speciale app kun je het niveau van de noise-cancelling naar wens aanpassen.

Bellen en bewegen
Dankzij de ingebouwde microfoon zijn digitale gesprekken kraakhelder. Door goede ergonomie en de finish van zachte siliconen en rubber geniet je thuis, onderweg of tijdens het sporten van je muziek.

De hele dag luisterplezier
De accu van de PI4 gaat wel 12 uur mee, wat er voor zorgt dat je de hele dag onafgebroken kunt luisteren. Is de accu toch leeg? Dan zorgt een snellaad-functie er in 15 minuten voor dat je weer 3 uur door kunt luisteren.

Verbinden met geluidsdragers
De PI4 kan worden verbonden met iedere smartphone, tablet of laptop met bluetooth. Daarnaast is er voor Apple en Android telefoons een speciale app beschikbaar om de instellingen van de headphones te wijzigen.

Slimme functies
De oordopjes hebben sensoren die de muziek automatisch pauzeren of starten als je ze aan elkaar klikt of uit elkaar haalt. Met de speciale app kun je onder andere zelf het niveau van de noise cancelling bepalen en instellen na hoeveel tijd ze automatisch uitgeschakeld worden.

Meer informatie
MerkBowers & Wilkins
Back to top