Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Crosley Voyager Platenspeler

 119,00

 99,00

Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

 119,00

 99,00

* Vereiste velden

1 artikel = Gratis verzending<br />2 artikelen = Gratis Memospel<br />3 artikelen = Gratis Waiter Tool <span class="info"></span>
1 artikel = Gratis verzending
2 artikelen = Gratis Memospel
3 artikelen = Gratis Waiter Tool
      Meer informatie

Productinformatie

De Crosley Voyager platenspeler neemt u mee op een muzikale reis. Het unieke vintage design staat prachtig in huis, speelt al uw LP’s en kan draadloos verbonden worden met de smartphone. Geniet dus van zowel uw vinyl collectie als uw digitale collectie op deze all-rounder. De Crosley heeft een handig koffer formaat zodat u in elke kamer plaatjes kunt draaien!

Design
Crosley ontwierp deze functionele platenspeler in een prachtige vintage uitvoering. Het unieke design is geïnspireerd op de hoogtijdagen van de langspeelplaat. Daarnaast is de platenspeler door zijn koffer-uitvoering overal mee naar toe te nemen. Verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren: grijs, blauw, zwart (uitverkocht) en rood. 

Over Crosley
Crosley Radio is een audio fabrikant uit Kentucky met een rijke achtergrond. In 1939 begon Crosley met het produceren van auto’s, daar kwamen later ook radio’s bij. Het oorspronkelijke bedrijf ging failliet maar werd later nieuw leven ingeblazen, zo ontstond in 1984 Crosley Radio. Naast platenspelers produceren zij ook jukeboxen en retro telefoons, met een draaischijf! Crosley wil graag goed geluid bereikbaar maken voor iedereen. En de wereld een stukje mooier maken met prachtig design.

Crosley Voyager platenspeler
speelt ook draadloos via bluetooth
uniek vintage design
handig formaat
3 snelheden

Technische info
De Crosley Voyager heeft een ingebouwde Bluetooth ontvanger, zodat een smartphone of tablet verbonden kan worden. Daarnaast is er een hoofdtelefoon ingang zodat u ook met een koptelefoon naar platen kunt luisteren. Een AUX ingang en ingebouwde stereo speakers zijn aanwezig, eventueel kan de ook externe speakers op worden aangesloten.

Platenspeler: 33 1/3, 45, 78 RPM
Naald: NP6
Aandrijving: Riem

Crosley Collection

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Crosley Voyager Platenspeler

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden