Coachen met een leeg hoofd

Nicolette Kat
29,99
Op voorraad
SKU
9789089654519
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Als coach samen met je coachee bouwen aan bewustwording, bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef en toewerken naar een lonkend en helder doel - dat is de essentie van coachen. Een coach moet daarom een goede luisterantenne hebben voor wat er in een ander omgaat. Hoe weet je als coach welke aanpak passend is bij het doel dat de coachee wil bereiken? Dat betekent dat je heel goed moet luisteren naar wat je coachee wil en kan en dan pas samen de route bepaalt. Kies je de route van de expert, de gids of het geweten? Kortom: hoe coach je op maat?

Coachen met een leeg hoofd leert je kiezen voor de manier die past bij het doel van je coachee. Je leert coachen in vier stappen: verbinden, verwonderen, verifiëren en verdergaan. Je leert waar jouw radio van aangaat, waardoor luisteren lastiger wordt. Je leert ook hoe je je radio zachter kunt zetten, zodat je je kunt openstellen voor de signalen die je coachee uitzendt. Want als je luistert naar je eigen zenders, die een mening heb¬ben, een oordeel of een oplossing, dan luister je niet echt naar de ander. Pas als je eigen hoofd leeg is, kun je de ander helemaal horen.

- Tweede herziene editie. Van de vorige meer dan 6000 exemplaren verkocht!

- Met tips, oefeningen, bloopers en veel praktijkvoorbeelden.

Trefwoorden: Coach coaching bewustwording bewustzijn verantwoordelijkheid doel luisteren oordelen Nicolette Kat handleiding

Meer informatie
Auteur(s)Nicolette Kat
ISBN9789089654519
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's200
Publicatie datum20190530
Breedte159 mm
Hoogte237 mm
Dikte19 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (655.02 kB)
Back to top