Contract

Jacques Barendregt, Heleen Barendregt
18,95
Op voorraad
SKU
9789048311903
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Bridge is een fantastisch leuk en boeiend spel. Het spel staat bekend als de koning van de kaartspelen. Wereldwijd wordt er door vele miljoenen mensen bridge gespeeld, ook in Nederland. Deze bridgers spelen wekelijks competitie op hun bridgevereniging. Ook zijn er vele duizenden die alleen thuis bridgen, gezellig met vrienden aan de huiskamertafel. Bridge is het enige kaartspel dat over de gehele wereld met dezelfde spelregels wordt gespeeld. Of het nu op de camping in Frankrijk is, of in de kantine van je werk: bridgen kun je overal!

Hoe leer je bridgen? De meeste mensen leren de beginselen van het bridgespel op een bridgecursus, waar een bridgedocent begeleiding biedt. Aan de hand van een methode, zoals de leermethode Contract, wordt het spel geleerd en samen met de medecursisten worden oefenspellen gespeeld.

Veltman Uitgevers introduceert een Bridgecursus geschreven door Jacques Barendregt, deze cursus Contract is zeer geschikt om als leermethode te worden gebruikt bij bridgecursussen, maar is ook uitstekend bruikbaar voor diegenen die bridge willen leren door middel van zelfstudie. De methode is er op gericht je vanaf de allereerste les te laten ervaren waar het bij bridge om gaat. In de praktijk is gebleken dat degenen die met Contract het bridgespel hebben geleerd een goed inzicht hebben in het spel.

Het boek bevat een aantal hoofdstukken met theorie, ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee werkbladen. Deze werkbladen bevatten oefeningen die je kunt beschouwen als een soort training om de aangeboden theorie beter te begrijpen en te verwerken. Uiteraard ontbreken de uitwerkingen van de oefeningen niet. Deze zijn zeer uitgebreid opgezet en vormen zo een wezenlijk onderdeel van deze methode.
Meer informatie
Auteur(s)Jacques Barendregt, Heleen Barendregt
ISBN9789048311903
BindwijzeHardcover
Publicatie datum20150814
Breedte187 mm
Hoogte244 mm
Dikte20 mm
Back to top