Crowd Cookware Titanium pan

Niet leverbaar
SKU
WM24063

Ontdek de puurste vorm van koken: geen coatings, no-nonsense, geen compromissen op het gebied van kwaliteit. Gemaakt van Titanium, ontworpen met ons publiek. Puur koken betekent voor ook dat er geen energie verloren gaat.

Lees meer
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Titanium pan van 24 of 28 cm
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • 5-laags techniek met optimale warmteverdeling

Ontdek de puurste vorm van koken: geen coatings, no-nonsense, geen compromissen op het gebied van kwaliteit. Gemaakt van Titanium, ontworpen met ons publiek. Puur koken betekent voor ook dat er geen energie verloren gaat. De 5-laags techniek vereist minimale verhitting voor een optimale warmteverdeling, waardoor de Naked pan een energiezuinige en duurzamere optie is. Sterker nog, het aluminium dat voor de binnenste 3 lagen wordt gebruikt, is onder andere gemaakt van gerecyclede frisdrankblikjes!. Geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig, maar we raden je aan om met de hand schoon te maken. 

Gebruiksaanwijzing

Als je koken met een antiaanbaklaag gewend bent, wordt de Crowd Cookware titanium pan even wennen. Het kan soms namelijk best een uitdaging zijn om te voorkomen dat het eten blijft plakken. Hieronder 5 tips waarmee je voorkomt dat jouw gerecht in de Crowd Cookware pan blijft plakken. 

Tip 1. Kamertemperatuur
Haal het voedsel dat je gaat bakken van tevoren uit de koelkast zodat dit op kamertemperatuur is voordat het in de titanium pan gaat. 

Tip 2. Wacht tot je pan heet genoeg is (Druppeltest)
Laat de pan langzaam op temperatuur komen en voeg pas vetstof toe als je pan op de juiste temperatuur is. Hoe weet je of hij heet genoeg is? Laat een paar waterdruppels in de pan vallen. Als die druppeltjes vrolijk beginnen te dansen, is de pan perfect op temperatuur. Verdampen de druppels langzaam, dan is je roestvrij stalen pan nog te koud. Zijn de druppels direct verdwenen, dan is de pan eigenlijk al te heet.

Tip 3. Laat de warmte in de pan zitten
Wacht heel even tot de boter niet meer schuimt en een beetje bruin wordt, of tot de olie goed warm is geworden. En om dan te voorkomen dat je titanium pan heet wordt, en je voedsel aanbrandt, zet je het vuur zo’n 30% zachter. Want er zit nu voldoende warmte in de pan, en dit blijft er ook in zitten.

Tip 4. Neem de tijd
Laat het voedsel dat je in de pan doet en blijft kleven aan de bodem even rustig bakken, zonder te proberen het van de bodem af te schrapen. Je zult zien dat het eten vanzelf los komt uit de Crowd Cookware titanium pan. 

Tip 5. Maak gebruik van extra olie/boter
Gebruik wat extra olie of boter bij eiwitrijk voedsel, of eten met een meel zoals eieren, pannenkoeken en vis. Anders gaat dat misschien vastkleven aan de bodem. 

Overige informatie

Puur koken zonder coating
De Naked pan is gemaakt met vakmanschap, aandacht voor detail en is van de hoogste kwaliteit. De Naked pan heeft een binnenlaag die volledig van titanium is gemaakt. Een echt zuiver, niet-corrosief, niet-giftig, ongelooflijk duurzaam materiaal. Het is het meest biocompatibele metaal dat er bestaat; zo veilig dat chirurgen het zelfs in het menselijk lichaam gebruiken. 

Unieke 5-laags technologie voor energievriendelijk koken
Puur koken betekent ook dat er geen energie verloren gaat. De 5-laags techniek vereist minimale verhitting voor een optimale warmteverdeling, waardoor de Naked pan een energiezuinige en duurzamere optie is. Sterker nog, het aluminium dat voor de binnenste 3 lagen wordt gebruikt, is onder andere gemaakt van gerecyclede frisdrankblikjes.

Coolste handgreep
Dankzij het unieke en mooi vormgegeven handvat kun je de pan altijd met een gerust hart hanteren. De handgreep blijft altijd koel.

Specificaties
Afmetingen 5 (h) x 24 (Ø) x 21 (l) cm / 6 (h) x 28 (Ø) x 23 (l) cm
Gewicht 1100 / 1350 gram
Materiaal Titanium
Geschikt voor alle warmtebronnen Ja
Vaatwasserbestendig Ja

 

Back to top