De erfgename van Paus Johanna

Helga Glaesener
22,99
Op voorraad
SKU
9789401614276
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

De roman De erfgename van Paus Johanna van Helga Glaesener is een legendarisch avontuur gebaseerd op Paus Johanna, de bestseller van Donna Cross waarvan wereldwijd meer dan 3,5 miljoen exemplaren werden verkocht.

Denemarken, het jaar 854. Freya slaat met haar zusje op de vlucht nadat haar tot slaaf gemaakte moeder wordt vermoord door Deense Vikingen. Tijdens haar adembenemende tocht door Europa is ze getuige van bloedige veldslagen en levensgevaarlijke politieke intriges, verblijft ze in eeuwenoude kloosters en is ze te gast op extravagante feesten. Maar de moedige Freya heeft maar één doel: haar grootvader Gerold vinden, die in Rome woont als beschermheer van een wel heel bijzondere paus… Freya vermomt zich en slaagt erin Rome te bereiken, maar daar neemt haar zoektocht een dramatische wending. Opnieuw moet ze vluchten voor een aantal levensgevaarlijke vijanden, die het op haar gemunt hebben.

Een onweerstaanbare combinatie van avontuur, geschiedenis en een meeslepende plot maakt het onmogelijk om De erfgename van paus Johanna weg te leggen.

Paus Johanna heeft alle elementen die een historisch drama moet hebben: liefde, romantiek, geweld, huichelarij en lang verborgen geheimen.’ – LA Times

Meer informatie
Auteur(s)Helga Glaesener
ISBN9789401614276
BindwijzePaperback
Publicatie datum20210504
Breedte140 mm
Hoogte215 mm
Dikte33 mm
Bestanden bij dit product
Back to top