De kracht van intentie

Wayne W. Dyer
14,99
Op voorraad
SKU
9789076541006
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Wayne Dyer tilt je met zijn diepgaande inzichten en zijn krachtige, en tegelijk liefdevolle boodschap naar een hoger niveau - daar waar jij zonder angst en vol vreugde leeft. Laat je inspireren door de wijze woorden, ontroerende verhalen en grappige anekdotes van een man die miljoenen mensen over de wereld dagelijks raakt met zijn boeken, lezingen en films. Wayne neemt je mee, weg van een op ego en materie gebaseerd leven naar een leven vol vervulling. Na deze lezing is niet alleen jouw leven veranderd - jouw wereld is veranderd.

Hoe zou het zijn om de wijze lessen en inspirerende woorden van Wayne Dyer te horen, exact op het moment dat je ze nodig hebt?

In een prachtige zaal met duizend toeschouwers transformeert Dyer het conventionele denken over hoe dingen gebeuren naar een diepgaand begrip van hoe ieder mens een oneindig potentieel bezit - en dat kan aanwenden.

* Dubbel-dvd, volledig Nederlands ondertiteld
* Een 2 uur durende lezing die je ontroert, doet lachen, nieuwe inzichten brengt en inspireert!
* Met een bonussegment waarin Wayne voor het eerst vertelt over de persoonlijke, indringende gebeurtenis die zijn leven volkomen veranderde
ook het bonusmateriaal is ondertiteld
* Met 2 gratis mp3-downloads! Zet ze op je computer, iPhone of mp3-speler.


Wayne Dyer: een wijze man die de kennis van eeuwen weet te vertalen naar onze moderne tijd. Hij schreef tientallen boeken, waaronder 'Niet morgen, maar nu' en '10 geheimen voor succes en innerlijke vrede', die over de hele wereld door miljoenen mensen gelezen worden.
Meer informatie
Auteur(s)Wayne W. Dyer
ISBN9789076541006
Datum van verschijning20110909
Breedte140 mm
Hoogte189 mm
Dikte15 mm
Back to top